Llegendes de mar de la Costa Brava

Llegendes de mar de la Costa Brava

De Miquel Martín amb il·lustracions de Llenas Llensa

Més enllà dels tòpics i del turisme, aquest llibre descobreix una altra Costa Brava Llegendes_del_Mar_Cobertapetita

Fa només un parell de generacions als pobles i viles de la Costa Brava, des de Blanes fins a Portbou, la gent tenia una relació estreta amb el mar. Mariners, pescadors, sargidores, patrons de barca, mestres d’aixa i peixaters vivien de la seva riquesa. Al mar, l’estimaven i el temien. Del mar arribava la vida i també la mort, per això no ens ha d’estranyar que hagi generat tantes llegendes: sirenes, monstres, mariners perduts, tempestes inesperades, tresors amagats, pirates, contrabandistes i amors incondicionals entre molts altres regalims marins que travessen la nostra geografia i que miren també d’explicar-la. Miquel Martín ha anat pescant les llegendes de la memòria de la gent, de publicacions antigues. Algunes són molt conegudes, d’altres inèdites. Són l’altre tresor de la Costa Brava.

ISBN: 978-84-938743-3-9

384 pàgines

19 € - Comprar

Primera edició: setembre del 2012

Segona edició abril del 2013

Tenim a la vostra disposició guies didàctiques sobre aquest llibre per treballar amb alumnes d'últims cursos de Primària i de primers de Secundària. Si les voleu fer servir només ens les heu de demanar.

Feu-ne un tastet

 

DSC_3573peti

 

Miquel Martín i Serra

Ha publicat el recull de contes Hi ha amors que maten i les novel·les L’estratègia de la gallina (finalista del premi Ramon Llull), Cabells de Medusa i Dictadors de butxaca (premi Jaume Maspons). També ha publicat diversos relats en antologies i Converses amb en Xico Florian, conjuntament amb Pere Molina. Ha col·laborat a Els pobles perduts (Edicions Sidillà). Escriu habitualment a La Vanguardia, Diari de Girona i Revista de Girona, entre d’altres mitjans.

www.miquelmartin.cat

Premsa:

Joaquim Roglan a la Vanguardia

Lluís Llort al Punt Avui

Llegendes de mar al Setmanari l'Alt Empordà

Eva Vázquez a Presència

Josep Pujol a la Revista de Girona

 

 

 

 

 

Carret

La seva comanda està BUIDA.

Facebook

Agenda d'actes

Último mes Abril 2017 Mes siguiente
L M X J V S D
week 13 1 2
week 14 3 4 5 6 7 8 9
week 15 10 11 12 13 14 15 16
week 16 17 18 19 20 21 22 23
week 17 24 25 26 27 28 29 30

Subscriu-te

Instagram d'Edicions Sidillà

Twitter d'Edicions Sidillà

logo xarxa

logo agora