Agenda d'actes

Història de la cuina catalana i occitana a Palafrugell
Dijous 20 Juny 2019, 19:30
Cuina de l’Empordanet, la llibreria Mediterrània Espai Fòrum i Edicions Sidillà
us conviden a la presentació del primer volum de la
Història de la cuina catalana i occitana
A càrrec de Vicent Marqués, autor
Amb un col·loqui sobre la cuina
empordanesa amb la participació de:
Quim Casellas, del restaurant Casamar, de Llafranc
Vicenç Fajardo, del restaurant la Plaça, de Madremanya
Martí Sabrià, gerent de Costa Brava Centre
L’acte tindrà lloc el dijous 20 de juny a 2/4 de 8 del vespre
al Museu del Suro
Palafrugell
Amb la col·laboració de Cuina de l’Empordanet
Localització Museu del Suro. Palafrugell

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir un millor servei. Si acceptes és que hi estàs d'acord. Més informacióaccepto