Com llegir l'aigua. Un viatge fascinant pels secrets de l'aigua, de Tristan Gooley
Traducció de Josep Pelfort
coberta comllegirlaiguabaixa 1Des de Sussex fins a Oman, a través dels misteris glaçats de l'Antàrtida o de l'exòtica Polinèsia, l'aventurer i explorador Tristan Gooley ens revela els secrets de llacs, rius i oceans que ha descobert al llarg de les seves expedicions. Però ho fa sempre partint d'allò
que tots nosaltres podem compartir i observar fàcilment des de casa mateix.
L'aigua ens envolta, ens dona la vida i forma part de nosaltres. A mig camí del llibre d'aventures i de l'assaig filosòfic i literari, Com llegir l'aigua és una extraordinària guia moderna per connectar amb la natura, i una celebració de la curiositat i el coneixement.
Es tracta d'una encertada combinació de viatges, ciència i cultura, d'una obra que, al capdavall, esdevé imprescindible per a tots els amants de la natura.

Un llibre imprescindible per a navegants, mariners, nedadors, surfistes, pescadors...

«És un llibre deliciós, farcit de curiositats i d'històries sobre l'aigua [...]. Comença amb modèstia, tot llençant còdols en un bassal, i acaba a les terres remotes de l'Antàrtida. Si s'estimen l'aigua, n'aprendran moltes coses noves i s'ho passaran molt bé.»
The Wall Street Journal

«Observar el comportament de l’aigua del mar, dels rius i dels llacs ens porta a descobrir fets sorprenents, corprenedors [...] Gooley sap encomanar el plaer que sent quan explora el món i això es tradueix en una forma d’escriure vital i alegre, que farà les delícies dels lectors. De lectura obligada.»
The Sunday Times

Fitxa tècnica:
Títol: Com llegir l'aigua
Sutítol: Un viatge fascinant pels secrets de l'aigua
Autor: Tristan Gooley
Traductor: Josep Pelfort
Fotografies de Tristan Gooley
Il·lustració de la coberta: Montse Mayol
Il·lustracions de David Granato basades en l'obra de Neil Gower
Col·lecció Busca-raons, 7
Edició rústega amb solapes
Plec de fotos en color
Mides 210 x 150
Pàgines: 360
PVP: 18,90 € Comprar
ISBN: 978-849492-81-6-1
Llegiu-ne un fragment
Premsa:
Eva Vàzquez al Punt avui

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir un millor servei. Si acceptes és que hi estàs d'acord. Més informacióaccepto