El llibre dels embotits

cobertaembotitminiCatalunya és terra d’embotits. La majoria els elaborem amb carn de porc, tot i que també en fem de senglar o de xai. Tradicionalment la matança del porc constituïa la festa més important que se celebrava als masos.
Elaboradors reconeguts d’embotits tradicionals ens expliquen tots els secrets de l’elaboració del fuet i de la llonganissa de Vic, de la llonganissa de la Cerdanya, del xolís del Pallars i del paltruc de l’Empordà. Hi trobareu, però moltes altres receptes, des dels embotits més coneguts com la baldana o el botifarró, passant per les diferents varietats de botifarra com ara la catalana, la de llengua, la d’ou, la de perol, els bulls o bisbes, fins a la sobrassada, la somalla, el pa de fetge, el paté, la baiona, el pernil o la girella i alguns que són a punt de perdre’s, com el sac d’ossos o els gossets.
Totes les receptes explicades pas a pas per poder elaborar a casa els millors embotits de la nostra tradició.

Amb 38 receptes d'embotit explicades pas a pas per fer a casa.

Títol: El llibre dels embotits

Autor: Gerard Buxeda

Fotografies: Judit Pujadó

Col·lecció: QuèViures, 2

ISBN: 978-84-942564-8-6

Pàgines: 224

Mides: 160 x 160

Preu: 15 € Comprar

Feu-ne un tastet

Jordi Cervera al bloc de la CCRTV

Carret

La seva comanda està BUIDA.

Facebook

Agenda d'actes

Último mes Setembre 2017 Mes siguiente
L M X J V S D
week 35 1 2 3
week 36 4 5 6 7 8 9 10
week 37 11 12 13 14 15 16 17
week 38 18 19 20 21 22 23 24
week 39 25 26 27 28 29 30

Instagram d'Edicions Sidillà

Twitter d'Edicions Sidillà

logo xarxa

logo agora