Edicions Sidillà
Inici
Agenda
Qui som
Contacte
Botiga
Els nostres llibres
Col·lecció L'Illa Roja de narrativa
Col·lecció la Talaia
Projecte Arrelats
Col·lecció la Talaia Clàssics
Llibres especials
Quadern de viatge
Col·lecció QuèViures
Col·lecció el Trebinell
Busca-raons
Història de la cuina
El bou mascard
Cercador de llibres i autors
Autors
Escriptors
Il·lustradors
Traductors
Inici
Agenda
Qui som
-Contacte
Botiga
Els nostres llibres
-Col·lecció L'Illa Roja de narrativa
-Col·lecció la Talaia
-Projecte Arrelats
-Col·lecció la Talaia Clàssics
-Llibres especials
-Quadern de viatge
-Col·lecció QuèViures
-Col·lecció el Trebinell
-Busca-raons
-Història de la cuina
-El bou mascard
-Cercador de llibres i autors
Autors
-Escriptors
-Il·lustradors
-Traductors
Noticies
Història de la cuina catalana i occitana. Volum 2
Creat el 03 Octubre 2019
Història de la cuina catalana i occitana
Volum 2: Les olles · les verdures
Vicent Marqués
Guanyador del
Gourmand world Cookbook Awards 2019 categoria llibres d'història de la cuina
Facebook
Edicions Sidillà
Cercar ...
Agenda mensual
Desembre 2024
L
M
X
J
V
S
D
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31