Avís legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'entitat:

Raó social: EDICIONS SIDILLÀ SL
NIF: B55080048
Adreça: C. Catalunya, 4 - 17100 - LA BISBAL D'EMPORDA - GIRONA
Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Registre Mercantil de Girona Volumen: 3110, Llibre: 0 Foli: 194 Full: Gi-60858 Inscripció: 1

-Finalitat del lloc web
Aquest web té la finalitat de mostrar i vendre llibres.

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.edicionssidilla.cat

-Legislació
Amb caràcter general les relacions entre l'entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

-Ús i accés d'usuaris
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb EDICIONS SIDILLÀ SL o qualsevol de les seves delegacions.

-Propietat intel·lectual i industrial
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de EDICIONS SIDILLÀ SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de EDICIONS SIDILLÀ SL.

-Contingut del web i enllaços
EDICIONS SIDILLÀ SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

EDICIONS SIDILLÀ SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de EDICIONS SIDILLÀ SL . La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de EDICIONS SIDILLÀ SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Política de privacitat

A través d'aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.
Per conèixer la nostra política de cookies, utilitzades per a recollir informació dels usuaris, li agraïm llegeixi l'apartat Política de galetes de la nostra pàgina web.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació us informem sobre la política de protecció de dades de EDICIONS SIDILLÀ SL

-Qui és el responsable del tractament?
Les dades de caràcter personal que es puguin demanar directament de l'interessat seran tractades de forma confidencial i quedaran incorporades a la corresponent activitat de tractament titularitat de EDICIONS SIDILLÀ SL.

-Com obtenim les seves dades personals?
Recollim les seves dades personals en diferents ocasions:
• Cada vegada que contacta directament amb nosaltres, per exemple a través de l'apartat contacte o qualsevol altre apartat en què ompli un qüestionari del web. o a través de les línies d'atenció telefònica a clients, per demanar informació sobre els nostres productes i serveis.
• Quan vostè compra o contracta directament amb nosaltres un producte o servei.
• Quan vostè participa en les nostres campanyes de màrqueting directe, per exemple acceptant l'enviament del nostre Newsletter o participant en alguna promoció a través de les nostres webs que requereix que vostè completi un formulari on-line amb les seves dades personals.
Els productes i serveis de EDICIONS SIDILLÀ SL així com les seves campanyes promocionals, estan dirigits i pensats majoritàriament per a adults. En aquest sentit, només recollirem i tractarem les seves dades personals si vostè té, almenys, 16 anys. EDICIONS SIDILLÀ SL, es reserva la possibilitat de realitzar verificacions de l'edat de les persones que li faciliten dades personals. Qualsevol dada d'un menor de 16 anys, serà eliminat.
Li agrairíem que ens ajudés a mantenir actualitzades les seves dades personals informant-nos de qualsevol canvi en les seves dades de contacte o les seves preferències.

-Quina informació podem obtenir sobre vostè?
A través dels diferents serveis i canals de contacte descrits en aquesta Política de Privacitat, es poden demanar els següents tipus de dades sobre tu depenent de la seva relació amb el Responsable del Tractament:
• Clients i usuaris: Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic. Dades econòmiques: no de compte bancari / núm de targeta de crèdit.
• Empleats: Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic. Dades econòmiques: no de compte bancari. Dades acadèmiques i professionals. Estudis cursats i titulacions. Dades de l'ocupació i de la Seguretat Social. Característiques personals: estat civil, data i lloc de naixement, edat, sexe, nacionalitat i percentatge de minusvalidesa.
• Sol•licitants: Dades identificatives i de contacte: nom, adreça, números de telèfon, correu electrònic. Dades acadèmiques i professionals. Estudis cursats i titulacions. Dades de l'ocupació i de la Seguretat Social. Característiques personals: estat civil, data i lloc de naixement, edat, sexe, nacionalitat i percentatge de minusvalidesa.

-Amb quina Finalitats tractem les seves dades personals?
Per la seva condició d'usuari de la web, tractarem les dades personals que ens proporcioni amb la finalitat d'atendre la consulta que ens hagi efectuat i proporcionar-li informació comercial de productes i serveis de l'empresa.
Per la seva condició de subscriptor del nostre Newsletter, tractarem els donar-vos personals que ens proporcioni amb la finalitat d'enviar les nostres comunicacions comercials puntualment.
Per la seva condició de client tractarem les seves dades per prestar-li el servei sol•licitat i la gestió administrativa i comercial de la nostra cartera de clients.
Per la seva condició d'Empleat tractarem les seves dades per realitzar tots els tràmits necessaris derivats de la nostra relació laboral: Gestió del personal. Contractes. Documentació fiscal. Tramitació d'acomiadaments, expedients reguladors i fins i tot la mort dels empleats. Expedient personal. Control horari. Formació. Plans de pensions. Acció social. Prevenció de riscos laborals. Emissió de la nòmina del personal. Gestió de l'activitat sindical si escau.
Per la seva condició de Sol•licitant les dades proporcionades seran tractades únicament per als processos de selecció de personal presents o futurs realitzats per l'empresa.

-Quina és la Legitimació per al tractament de les seves dades?
Usuaris i membres: RGPD Article 6.1.a) consentiment de l'interessat per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics.
Clients: RGPD Article 6.1. b) el tractament és necessari per a l'execució d'un contracte en el qual l'interessat és part, o per a l'aplicació a petició d'aquest de mesures pre-contractuals .. RGPD Article 6.1.a) consentiment de l'interessat per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics.
Empleats: RGPD Article 6.1.b) el tractament és necessari per a l'execució d'un contracte en el qual l'interessat és part. RGPD Article 6.1.c) el tractament és necessari per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament.
Sol•licitants: RGPD Article 6.1.c) el tractament és necessari per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament.
Per a les altres activitats de tractament que puguin no aparèixer en aquesta política de privacitat, preguem contacti amb el Responsable del Tractament per demanar més informació.

-Durant quant temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran durant el temps necessari per complir amb la finalitat per a la qual es recullen i per determinar les possibles responsabilitats que es puguin derivar de la finalitat, a més dels períodes establerts en la normativa d'arxius i documentació.

-A qui comunicarem les seves dades?
Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal, entre les quals poden estar les comunicacions a organitzacions directament relacionades amb el responsable (Assessoria fiscal, laboral i comptable. Entitats financeres. Agència Estatal d'Administració Tributària. Empreses de formació . Entitat a qui s'encomani la gestió en matèria de riscos laborals. Institut Nacional de la Seguretat Social. Tresoreria General de la Seguretat Social. Organitzacions sindicals. Empreses encarregades de màrqueting i publicitat. Empreses de Selecció de personal). Forces i cossos de seguretat de l'Estat, òrgans judicials, Ministeri Fiscal.

Encara que en les transmissions de dades a través d'internet o des d'una web no és possible garantir una protecció absoluta contra intrusions, ens esforcem al màxim en mantenir les mesures de protecció física, electrònica i procedimental necessàries per garantir la protecció de la seva informació d'acord amb les exigències aplicables en matèria de protecció de dades. Totes les teves es guarden en un lloc segur (o còpies físiques segures) de la nostra propietat o els nostres encarregats del tractament, i per accedir-hi i utilitzar-los s'apliquen nostres criteris i polítiques de seguretat (o altres equivalents dels nostres encarregats de tractament).

-Fem Transferències internacionals de dades?
EDICIONS SIDILLÀ SL no té previstes les transferències internacionals de dades.

-Com mantenim protegits les seves dades?
Per garantir la protecció i mantenir la seguretat, integritat i disponibilitat de les dades, utilitzem diverses mesures de seguretat.
Encara que en les transmissions de dades a través d'internet o des d'una web no és possible garantir una protecció absoluta contra intrusions, tant nosaltres com els nostres encarregats del tractament, dediquem els màxims esforços per mantenir les mesures de protecció física, electrònica i procedimental amb les quals garantir la protecció de les seves dades d'acord amb les exigències legals aplicables en aquesta matèria. Entre les mesures que utilitzem s'inclouen les següents:

• limitar l'accés a les seves dades únicament a aquelles persones que hagin de conèixer-los en atenció a les tasques que realitzen;
• com a regla general transferir en format xifrat les dades recollides;
• emmagatzemar les dades més sensibles (com les dades bancàries) només en format xifrat;

• instal•lar sistemes de protecció perimetral de les infraestructures informàtiques (tallafocs) per impedir accessos no autoritzats, per exemple hackers, i
• monitoritzar habitualment els accessos als sistemes informàtics per detectar i aturar qualsevol ús indegut de les dades de caràcter personal.

En aquells casos en que li haguem facilitat (o vostè hagi triat) una contrasenya que li permeti accedir a determinades parts de les nostres webs o de qualsevol altre portal, aplicació o servei sota el nostre control, és vostè responsable de mantenir-la en secret i de complir tots els altres procediments de seguretat que li notifiquem. No podrà compartir la seva contrasenya amb ningú. Crear un Compte de client en EDICIONS SIDILLÀ SL

EDICIONS SIDILLÀ SL li ofereix un compte personal de client en línia que li permetrà accedir a totes les aplicacions sense necessitat de tornar a inscriure, i especialment a pàgines web i aplicacions de
El seu compte de client estarà assignada a una identificació (ID) personal global que serà vàlida per a totes les aplicacions. EDICIONS SIDILLÀ SL conservarà per separat totes les dades del seu compte de client. Aquestes dades no estaran sincronitzats amb altres dades seves que ja tingui (encara que alguns d'ells poden ser iguals). El tractament de les seves dades es realitzarà de conformitat amb l'article 6, apartat 1, lletra b) de l'RGPD.

Els seus credencials d'accés (adreça de correu electrònic / nom d'usuari i contrasenya) li permeten, identificant-se una sola vegada, accedir a diferents aplicacions ja que cada aplicació reenvia les seves credencials al servidor d'inici de sessió de., On són verificades abans d'autoritzar l'accés. Un cop verificades les dades, el servidor autoritza l'accés de l'aplicació a la seva informació personal. D'aquesta manera, cada aplicació pot dirigir-se a vostè directament pel seu nom i mostrar la seva configuració personal, sempre que s'hagi guardat i l'aplicació sigui compatible amb aquesta funció.

Pot esborrar en qualsevol moment el seu compte de client a. No obstant això, ha de tenir en compte que això afectarà a tota la informació vinculada al compte. El seu compte desapareixerà per complet i no podrà usar-la per cap de les aplicacions connectades. Si desitja eliminar el seu compte, accedeixi i seleccioneu l'opció Suprimeix compte en el menú per eliminar-la. Si elimina el seu compte de client, les seves dades personals s'esborraran segons el procés intern fixat per. per a l'esborrat de dades.

-Quins Drets poden exercir els interessats?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre els tractaments que de les seves dades que es duen a terme per EDICIONS SIDILLÀ SL
Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament, així com a no ser objecte de decisions basades únicament en el tractament automatitzat de les seves dades, ia retirar el consentiment prestat, davant EDICIONS SIDILLÀ SL. B55080048. C. Catalunya, 4 - 17100 - LA BISBAL D'EMPORDA - GIRONA. O bé dirigir un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., indicant en l'assumpte "Protecció de dades".

A més, l'interessat pot dirigir-se a l'Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.