Història de la cuina catalana i occitana. Volum 2

cobertabaixaHistòria de la cuina catalana i occitana.
Les olles · Les verdures

 
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d’aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l’existència d’una de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història d’aquesta cuina. En aquest segon volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes d’olles i de verdures que ens expliquen, no només com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d’uns plats i d’unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània.

«Això és una obra d’art», Ferran Adrià
«Una obra magna», Xavier Graset
«Aquest és un llibre molt important i el començament d’una sèrie molt important», Colman Andrews

Fitxa tècnica:
Autor: Vicent Marqués
Subtítol:
Les olles · Les verdures
Autor: Vicent Marqués
Il·lustracions: Montse Mayol
Isbn: 9788494928178
Pàgines: 920
Enquadernació amb tapa dura
PVP: 30 € Comprar
Edició: 15 d'octubre de 2019
Feu-ne un tast.
Aquest llibre ha rebut una subvenció de la Generalitat de Catalunya.
cultura bn h3

Si et vols subscriure a la col·lecció, aquí tens la butlleta per fer-ho.

També et pot interessa el Volum 1 dedicat a: Les salses · Els aperitius · Les ensalades · Les sopes

Premsa:
El segon volum al Jornalet

Sal·lus Herrero a  País Valencià Segle XXI
Eva Vàzquez al Punt Avui

Les galetes (cookies) utilitzades serveixen per oferir un millor servei. Si acceptes és que hi estàs d'acord. Més informacióaccepto